J2 thuis tegen Racketeers

← Terug naar overzicht

Hé Badminton vrienden van Team J2
We hebben afgelopen zaterdag (22 januari 2011) thuis in Het Erf de volle winst gehaald tegen De Racketeers J4 (Emmen).

Het was voor vele van ons nog vroeg want we hadden de avond er voor naar de Voice of Holland zitten kijken en dat was natuurlijk erg laat. Maar na een snelle actie van een van onze begeleiders die de shuttles en de map gingen halen want die lag nog bij een andere begeleider in de la (naast de shuttles en de sleutels van de kast.

We gingen van start met de heren en dames dubbel die door ons met redelijk gemak werd gewonnen, daarna hebben we alle enkels na elkaar gespeeld en dat was voor sommigen van ons nog spannend maar we konden ook deze punten bij ons op het lijstje noteren, het was af en toe wel heel spannend maar dan zetten we weer een tandje bij en dan lukte het wel.

Onze begeleiders langs de kant waren soms uitgelaten over de speelwijze van ons en hoorden dan ook af en toe een applaus of een leuk opmerking maar er was ook af en toe een kritische noot maar dat was dan ook wel terecht.

Ook vonden we het leuk dat van elk van ons wel een ouder aanwezig was zo kun je toch voelen dat we er niet alleen voor staan en het is ook nog eens super gezellig.

Nadat iedereen weer op adem was gekomen van de enkels moesten we nog wel de mix spelen en dit verliep als een trein want we waren daar in stukken beter dan onze tegenstander.

Maar we kunnen melden dat we de sporthal hebben verlaten met een 8 – 0 winst voor ons en dat we een leuke ochtend achter de rug hebben, met nog twee wedstrijden te gaan staan we netjes op een derde plaats in de poule.

Dennis en Roelof

Teamfoto’s, standen etc in menu Jeugd – Competitie – Competitie 2010 / 2011