Harriët van Dalen – Penningmeester

← Terug naar overzicht

Harriët is al weer even actief als penningmeester. Tijd om haar beter te lezer kennen.

Hallo, mijn naam is Harriët van Dalen, moeder van Jarno die sinds oktober 2011 lid is van de Meppeler Meppers. In oktober 2013 werd ik gebeld voor Hans Musch, de voorzitter. De vereniging was op zoek naar een penningmeester en daarbij dachten ze aan mij. Omdat het me ook wel leuk lijkt om meer bij de vereniging betrokken te zijn ben ik vanaf november 2013 penningmeester.
Ik ben getrouwd met Jannes en we hebben nog een zoon Rick. Ik werk 20 uur per week bij GGN Mastering credit (een deurwaarderskantoor in Meppel) daar ben ik assistent controller, dus ook met cijfers bezig. In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen en fietsen.

Vind het heel leuk een bestuursfunctie bij jullie vereniging te mogen vervullen. Wat me is opgevallen nu ik meer betrokken ben bij de vereniging dat ik het echte verenigingsgevoel mis. Als er toernooien zijn zie ik nooit andere leden eens even langs komen – aanmoedigen. Ik hoop jullie in de toekomst dan ook een keer te treffen bij één van de toernooien.

Harriët van Dalen