Geslaagde Clubdag sluit seizoen af

← Terug naar overzicht

Zaterdag 28 mei 2011 was het weer zover, de jaarlijkse Clubdag. In sporthal Koedijkslanden werd er gestreden om de Ouder-Kind- en om de Clubtitels. Foto’s Ouder-Kind toernooi en Clubkampioenschappen.

De vorig jaar succesvol ingezette combinatie van de clubkampioenschappen en het Ouder-Kind toernooi was ook nu weer een succes en resulteerde in een dag waarbij voor een ieder wat viel te beleven.

Ouder-Kind toernooi

Vanaf 10 uur ’s morgens streden de jeugdleden met een moeder of vader fanatiek om de punten. Bij de jongste deelnemers was het mooi om te zien dat na een paar ronden de teams goed op elkaar ingespeeld raakten. Plezier staat hier bovenaan en dat was er ook zeker. Bij de wat oudere jeugd waren de punten wat belangrijker en werd er vaak op goed niveau gespeeld.
Tijd voor een pauze was er nauwelijks want het trainersduo Janine en Margreet hadden een strak schema opgesteld. Bij de ouders kwamen er lopende de ochtend al wat kleine spierpijntjes op. Zondag hebben ze waarschijnlijk hier  meer overlast van gehad. Volgend jaar toch eerst maar een paar keer mee trainen?
Om 1 uur waren alle potjes gespeeld en konden de prijzen worden uitgereikt, voor de kinderen een mooie medaille op een staander en voor de ouders een Meppeler Meppers polo.

Uitslagen

Poule 1
Sebastian, Bjorn, Esme, Gijs en Darian.
Gijs eerste prijs behaald.

Poule 2
Rick, Daphne, Emma, Daan en Freek.
Freek eerste prijs behaald.

Poule 3
Tim, Rosalie, Yorick, Niels en Rutger.
Yorick eerste prijs behaald.

Poule 4
Linda, Vera, Isa, Suzette en Noelle.
Linda eerste prijs behaald.

Clubkampioenschappen

Om 1 uur stonden de wedstrijdspelers al weer klaar voor de strijd om de fel begeerde titel van clubkampioen. Dit jaar werd dat niet bepaald in singles, maar in dubbelpartijen met steeds roulerende partners. Wederom hadden Margreet en Janine een schema opgesteld waarin de rustpauzes schaars waren. Uit 5 poules van 5 spelers moesten 4 finalisten worden geselecteerd. Dat leverde een middagje behoorlijk zweten op. Gelukkig kon steeds één speler uit een poule even bijkomen. Rond 4 uur waren de 4 beste nummers één bekend, Wim, Wilma, Ruud en Jorrit.
Wim en Jorrit namen in deze finale de strijd op tegen Wilma en Ruud. Dit laatste koppel was net een maatje te groot en wist in twee sets de beslissing te forceren. Wilma en Ruud proficiat met de titel clubkampioen 2011. Geniet er maar weer een jaar van en geef de beker een mooie plek op de schoorsteen.

Uitslagen: punten (scores)

Poule 1
1. Ruud         12 (257)
2. Roel            6 (203)

Poule 2
1. Wilma        12 (247)
2. Stefan          6 (213)

Poule 3
1. Wim          12 (267)
2. Reinout       6 (193)

Poule 4
1. Hans         10 (216)
2. Henk          8 (240)

Poule 5
1. Jorrit          10 (237)
2. Quido          8 (240)

Huldigingen

Clubkampioenen Wilma en Ruud
Zoals vermeld werden Wilma en Ruud gehuldigd als de nieuwe clubkampioenen.

Percentagebekers Amber en Ruben
Bij de prijsuitreiking werden ook de percentage (wissel)bekers uitgereikt aan Amber en Ruben voor hun beste clubprestatie over het seizoen 2010/2011. Van harte gefeliciteerd hiermee.

Trainers Margreet, Janine, Joke en Kars
De trainers Margreet, Janine, Joke en Kars ontvingen een bloemetje voor hun wekelijkse inzet in het afgelopen seizoen. We zien ze volgend jaar weer terug in de sporthal voor nog meer wijze lessen.

Competitieleiders Lisette, Marcel en Rein
Ook de helaas vertrekkende vrijwilligers Lisette, Marcel en Rein werden in de bloemen gezet als dank voor het vervullen van de taak als competitieleiders.

Langdurige lidmaatschap Joke Reinink
Joke Reinink werd nog even in het zonnetje gezet voor haar langdurige lidmaatschap. Zij heeft helaas haar racket aan de wilgen moeten hangen wegens lichamelijke ongemakken. We hopen haar echter nog wel eens in de hal te zien.

Afsluiting

Na al deze huldigingen was het tijd voor een gezellig nazitten in de kantine waar met een drankje en een bitterbal de geslaagde dag en het seizoen 2010/2011 werd afgesloten.

Rest mij een ieder een prettige zomer toe te wensen en hoop ik jullie gezond en wel na de vakantie weer terug te zien.

Hans