Geslaagd pyjama badminton

← Terug naar overzicht

Op deze donderdag in de voorjaarsvakantie namen de jeugdspeler niet alleen hun racket en sportkleding mee, maar ook hun pyjama en slaapzak.

Ondanks dat er normaal gesproken in de schoolvakanties geen trainingen zijn, werd er gewoon getraind Toen de senioren kwamen ging de jeugd naar de Baander om er in groepjes een speurtocht te volgen. Daarna gingen ze patat eten bij de Baander. En voor degenen die het aandurfden, was er een echt spookverhaal verteld door trainer Kars op een duistere plek bij de Baander. De twee jongsten die het verhaal toch wel echt eng begonnen te vinden, gingen alsnog met Esmé terug naar de anderen in de sporthal. Degenen die bleven werden meegenomen in het enge verhaal dat zo verrassend en spannend eindigde dat zelfs de stoerste jongens zich wild schrokken.

Terug in sporthal Het Erf werd alles letterlijk uit de kast gehaald om er spelletjes te doen, gezellig te kletsen, chips en fris te eten, op sokken te badmintonnen en te chillen met elkaar. Om half één werd het toch echt tijd in de slaapzak te kruipen en ging het licht uit waarna het min of meer rustig werd.

De volgende ochtend werd eerst alles ingepakt en opgeruimd en konden ze uitgebreid met elkaar ontbijten. En om tien uur werden ze opgehaald door nieuwsgierige ouders. Een geslaagd evenement voor herhaling vatbaar.

Kars, Harriet, Esmé en Herman (BHV), bedankt voor deze originele activiteit.

Bekijk alle foto’s