Gerrit Reinink stopt bij Meppeler Meppers na bijna 50 jaar. ‘Een hele tijd maar ik heb het altijd graag gedaan’

← Terug naar overzicht

Gerrit Reinink is gestopt bij de vereniging. Hij was bijna vijftig jaar lid van de vereniging. “Een hele tijd maar ik heb het altijd graag gedaan”, kijkt hij terug.

In die tijd zat hij in verschillende commissies, waaronder 32 jaar in de recreantencommissie (uitdaging: wie gaat dat evenaren?). Daarnaast heeft was hij redacteur voor het clubblad en was hij in de jaren tachtig vice-voorzitter. “Er was altijd wel wat te doen”, zegt Reinink.

Hij regelde tot deze zomer het badminton op de maandagmiddag. “Het was niet gemakkelijk om te stoppen. Ik hoop dat ik de komende tijd gezond blijf.” Reinink is jaren geleden al benoemd tot erelid van de vereniging. In 2016 werd hij uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

Dank

Wij bedanken Gerrit voor al die jaren aan inzet! Voorzitter Hans Musch bracht hem als dank een bloemetje. “Nog erg bedankt voor het prachtige boeket bloemen, ook namens mijn vrouw Joke.”

“Ik wens jullie allemaal een snelle terugkeer op de baan zonder corona”, wenst hij iedereen toe. “We zien elkaar zeker weer terug in de toekomst.”