Geert Bernardus werd in het zonnetje gezet

← Terug naar overzicht

Tijdens een speciale nazit van de Badminton Overdag groep, werd de vooraf onwetende Geert Bernardus in het zonnetje gezet. Aanleiding was zijn opzegging na meer dan 40 jaren. Zoals hij zelf zei, badminton is mijn sport. Gedurende zeven jaren is Geert penningmeester geweest. Hij vond het (als penningmeester?) jammer dat een duurbetaalde trainer veel tijd kwijt was aan het bijbrengen van de beginselen van de sport. Dat deed hij dus zelf een aantal jaren zodat de trainer zich meer kon richten op de andere jeugd.

Samen met Gerrit, Herman en Edward haalde Geert herinneringen op uit die tijd. Zoals waarom hij altijd met een touwtje om zijn pols speelde (het was hem een paar keer gebeurt dat zijn racket uit zijn hand wegschoot en dat kostte hem rackets). En zoals de intensieve partijtjes die hij met Jan Smid speelde (“slachtpartijen”). Pas toen Geert was gestopt met roken, lukte het hem om te winnen van zijn aartsrivaal/angstgegner(?), op conditie, ipv te verliezen op conditie.

Na het ontvangen van een flesje wijn en voor zijn vrouw Jannie een bloemetje, gaf hij aan dat hij toch het komend seizoen Gert Reinink weer wilde bijstaan in het begeleiden van de Badminton Overdag groep.

2015-04-20 02@ Afscheid Geert Bernarsus

2015-04-20 01@ Afscheid Geert Bernarsus