Foto’s met shuttle

← Terug naar overzicht

Tja, dat klinkt eigenaardig, maar lees Quido’s begeleidende mail maar. Zo’n verzoek kan ik niet afwijzen, maar dan wil ik wel wat reacties op deze foto’s. Graag wat reacties mailen dus zodat Quido en ik weten dat ze gewaardeerd worden.

Hoi Herman,

Ik heb vanochtend (zaterdag 7 november in Het Erf) weer een aantal foto’s gemaakt. Dit keer heb ik een aantal foto’s ook met flits gemaakt. Het leuke van flits is dat alles stil staat op de foto. Iedereen is benieuwd of de foto’s met flits mooi zijn geworden.

Ook heb ik foto’s gemaakt net zoals normaal, maar dit keer als doel: Altijd een shuttle erbij op de foto zo dicht mogelijk bij het racket. Dit is aardig gelukt.

Ik hoop dat je zoveel mogelijk op de website wilt zetten en niet te weinig selecteert. (website raakt niet zo snel vol).

(O ja de kwaliteit hoeft niks meer aan gedaan te worden. Gewoon gelijk uploaden en niet eerst kleiner maken.)

Met vriendelijke groet,
Quido van Hien