Eerste competitiedag team J2

← Terug naar overzicht

Afgelopen zaterdag 18 september heeft team J2 U15 zijn eerste wedstrijd thuis gespeeld tegen Bannink Mach. Het team heeft gewonnen met een stand van 7-1.

Wegens een incompleet team van Bannink Mach hebben we helaas niet alle wedstrijden kunnen spelen. Een mix, dames dubbel en dames enkel zijn uitgevallen. Mandy, Sue en Bjorn hebben wel gespeeld, maar helaas niet voor de punten.

Sebastian en Dennis hebben de heren dubbel gespeeld en hebben deze partij in het voordeel van de Meppers beslist in een zinderende drie-setter. Niet makkelijk gewonnen, maar met een uiteindelijke stand van 21-17, 15-21 en 21-15 gaf de overwinning wel een heel voldaan gevoel.

Sebastian heeft samen met Amber een mix partij gespeeld en ook deze partij is in het voordeel van de Meppers beslist met een stand van 21-11 en 21-8.


Sebastian die als enige van het team drie wedstrijden heeft gespeeld is de heren enkel partij sterk begonnen, een hele spannende partij die geëindigd is in een drie-setter, en beslist is in het voordeel van Sebastian met 21-18, 21-23 en 21-17.

Rein Gaal

Naschrift

Ook team J1 is de competitie sterk begonnen met een 7-1 overwinning. Regelmatig zullen er verslagen verschijnen van de beide teams. De stand en alle uitslagen van beide teams zijn te volgen in menu Jeugd – Competitie – Competitie 2010 / 2011.

Herman Rozema