DUC toernooi Ruinen

← Terug naar overzicht
Zaterdag 2 februari was het DUC toernooi in Ruinen waar we vanuit de Meppeler Meppers met vier kinderen aan mee hebben gedaan. Hierbij een stukje tekst en foto’s voor de website. Aldus Manuela van Werd, moeder van Zahra. 

Op zaterdagochtend hebben vier kinderen van de Meppeler Meppers deelgenomen aan het DUC toernooi in Ruinen. Het was een sportieve ochtend waarbij 58 kinderen deelnamen van verenigingen uit o.a. Wolvega, Oldemarkt, Dwingeloo en Ruinen. Bram, Sander, Zahra en Xandra waren namens de Mepper Meppers aanwezig in Sporthal de Marse.

Na een gezamenlijke warming up werd er in 8 poules gespeeld. Met een speeltijd van telkens een kwartier kregen de kinderen volop de gelegenheid om te spelen. Het zijn telkens dubbelpartijtjes waarbij het de bedoeling is dat je samenspeelt met kinderen van een andere vereniging die even sterk zijn. Per poule van 7 toto 8 kinderen vielen er drie prijzen te verdienen. En Xandra Hommes is nummer drie geworden in haar poule. Xandra, van harte gefeliciteerd!

Na een feestelijke prijsuitreiking gingen alle kinderen om 13:00 uur weer naar huis en keken terug op een leuke en sportieve ochtend.

Lijkt het je leuk om ook op een mee te doen, meld je dan aan voor het eerstvolgende DUC toernooi!

Manuela van Werd
Moeder van Zahra

Naschrift
Manuela van Werd (moeder van Zahra dus) en Gerda Strating (moeder van Xandra Hommes) hebben het op zich genomen om te regelen dat we steeds met een groepje naar DUC jeugdtoernooitje kunnen gaan.

Zoals het er nu naar uit ziet zijn de volgende DUC toernooitjes waar we gezamenlijk heen gaan:
16 maart in Oosterwolde
(20 april ons eigen DUC toernooi in Meppel ! )
25 mei in Hoogeveen

Herman Rozema