DUC teams perikelen

← Terug naar overzicht

Intussen draaien de drie DUC teams gewoon door. Hieronder ervaringen van de teams en iets over de Lentecompetitie. Teams in menu Senioren – Competitie DUC – DUC competitie 2009 / 2010.

Team 1
Van team 1 heeft al vaker een wedstrijdverslag op de site gestaan (zie hieronder op de homepage en in menu Algemeen – Nieuwsarchief

Team 2
Team 2 heeft nogal wat tegenslagen gehad. Het relaas van Jocelyne:
Ons team is nog steeds niet echt een team. We hebben nu drie van onze ‘vaste’ mensen geblesseerd. Die teamfoto gaat er dus gewoon niet komen. We hebben gelukkig wel twee invallers maar zoals je begrijpt is dat op dit moment te weinig voor een volledig team.
De thuiswedstrijd in de voorjaarsvakantie tegen Ruinerwold kon niet worden gespeeld (0-8 dus).
14 Maart  hebben we 2-6 gewonnen van Zuidwolde 7. 4 April hebben we nog een wedstrijd tegen Nieuwleusen maar die kan dan niet gespeeld worden ivm gebrek aan fitte spelers. We gaan proberen om die wedstrijd een of twee weken te verplaatsen.

Team 3
Team 3 draait intussen ook gewoon hun wedstrijdjes, hieronder een verslagje van Hans van hun laatste ontmoeting:
Wij (Meppel 3) hebben afgelopen donderdag 24 maart de op één na laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld tegen Ruinerwold, deze pot ging met 1-7 naar Ruinerwold.
De heren dubbel en beide enkels werden nog wel drie-setters maar gingen toch verloren.
De dames dubbel en enkel werden vrij kansloos verloren.
De mix van Jan en Joke leverde de enige winstpartij op met 22-20 en 21-19.

De mix van Hans en invalster Marjan ging redelijk maar we wisten niet verder te komen dan 10 en 14 tegenpunten.
Nog één wedstrijd te gaan in april en dan kunnen we de balans opmaken van dit seizoen.

Lentecompetitie
Eind maart is de Lentecompetitie begonnen met één Meppeler team in de A poule. Binnenkort stelt dit team (Mari-an Dirksen, Wilma en Wim van Duuren, Niels van Dalen en invallers Marc Simonis en Berry Schuten) zich verder voor (en Maria-an beloofde ook een teamfoto). Lentecompetitie wedstrijdprogramma, uitslagen en standen

Herman Rozema