Druk bezet Veengroavertjes toernooi Nijeveen

← Terug naar overzicht
Badmintonvereniging Nijeveen organiseerde op 12 oktober hun jaarlijkse Veengroavertjes jeugdtoernooi. Acht jeugdspelers van de Meppers togen ook naar Nijeveen. Foto’s  Artikel website Nijeveen 

Het was er gezellig druk. Zo’n tachtig spelers van veertien badmintonverenigingen uit de regio hadden zich ingeschreven, waaronder acht jeugdleden van BC Meppeler Meppers.

Na een gezamenlijke warming-up konden alle spelers, de één meer ervaren dan de ander, zich klaarmaken voor de wedstrijden. In een poule van ongeveer tien deelnemers werden er per persoon vier dubbels gespeeld.

Omdat het voor veel kinderen hun eerste toernooi was, werd er hier en daar door de scheidsrechters wel iets door de vingers gezien. De strijd was er niet minder om.

Wij willen Bram Groeneveld (2e prijs), Xandra Hommes (3e prijs) en Andries van der Wolff (3e prijs) van harte feliciteren met hun behaalde prijzen! De organisatie had echter voor alle deelnemers na afloop een leuke presentie.

Verder deden van de Meppers nog mee Zahra van Werd, Jarno van Dalen, Melissa van Ree, Finn Breedveld en Ruben Schilfgaarde.

Bianca Geerts