DPC Bahosa Hoogezand

← Terug naar overzicht

Op zondag 11 april werd in Hoogezand het DPC-toernooi van Bahosa gespeeld. Er stonden drie Meppers op de baan: Amber Gaal, Adira van Hien en Laura Nijhuis.

Amber kwam uit in U15, in een poule van 5 meiden. In haar poule stond ook de nummer één geplaatste Eefke. Die wedstrijd ging dan ook verloren. Helaas gingen er nóg twee verloren, waarvan één in 3 sets. Gelukkig wist Amber er ook nog één te winnen! Dat betekent toch weer punten voor de DPC-ranglijst!

Amber speelde in het dubbelspel samen met Adira (ook in U15). De meiden wisten samen één van de vier poulewedstrijden te winnen. Dit was een leuke partij die in drie sets moest worden beslist.

Adira (U15) wist ook één van de drie poulewedstrijden te winnen, dus ook zij heeft weer wat puntjes erbij!

Laura speelde in U13. Zij stond in een kleine poule en hoefde maar twee wedstrijden te spelen. De eerste werd gewonnen, de tweede ging helaas verloren. Omdat zij zich maar voor één onderdeel had ingeschreven, kon ze dus al weer snel naar huis…

En natuurlijk was ook Jelmer Kuiper (onze “halve Meppeler”) aanwezig in Hoogezand. Hij kwam uit in U18. Hij wist beide enkelspelen in zijn poule te winnen en werd dus poulewinnaar. Daarmee kwam hij in de halve finale terecht. Deze ging helaas in drie sets verloren… Jammer, maar goed gespeeld hoor!

In de mix zou Jelmer uitkomen met Larissa van Smash Hoogeveen. Helaas was zij niet in staat te spelen vanwege een bronchitis. Gelukkig kon Jelmer een goede vervangster vinden in Chelsey, evenals Larissa een breedtetrainingsmaatje. Dit duo verloor helaas de eerste mix, maar de volgende twee werden gewonnen!

Het volgende DPC-toernooi is op 24 april in Emmen, bij de Racketeers.

Groetjes, Lisette