Deeldiploma’s en Ouder-Kind toernooi

← Terug naar overzicht

Vorderingen met deeldiploma’s beloond.

Als afsluiting van het badmintonseizoen konden deeldiploma’s 1 en 2 donderdag 28 mei worden uitgereikt aan 22 jeugdspelers. Dit werd gecombineerd met de altijd gezellige Ouder-Kind toernooitjes. Fotogalerij.

Trots en blij waren de jeugdspelers die hun deeldiploma mee naar huis konden nemen. Bij de examens hadden ze dan ook echt hun best gedaan, waarbij de deelnemers voor deeldiploma 2 zelfs een tijdje helemaal stil waren tijdens het invullen van het theoretisch gedeelte.

Gefeliciteerd met jullie diploma!

Deeldiploma 1
Daphne Schoemaker, Emma van Berkel, Maré Baumgarten, Gijs Polmans, Carlijn Hoppen en Marit Feenstra

Deeldiploma 2
Joel Robijn, Kevin Werkman, Lilian Ossel, Mandy Baumgarten, Bjorn Schutte, Henri Batterink, Jente Hokken, Jeroen van der Meulen, Jesse Kingma, Jos Spijkerman, Marloes Booij, Martijn Dijkstra, Reinout Annevelink, Reinout Wijfjes, Ssu Pattyen Twan Biemans

Ook het traditionele Ouder-Kind toernooi was weer een groot succes. De ouders wilden niet onderdoen voor hun kinderen en deden hun uiterste best om samen die shuttle weer naar de overkant te slaan. En dat het dan best een lastig spelletje is, was duidelijk te zien aan de rode hoofden van de inspanning. De vreugde was dan ook groot voor de prijswinnaars.

Mart krijgt getuigschrift

Uit handen van Richard kreeg Mart een getuigschrift van de vereniging als waardering voor zijn inzet als trainer en vrijwilliger gedurende de afgelopen jaren. Hij stopt met training geven vanwege zijn studie in Enschede.