De kop is er af bij het jeugdteam

← Terug naar overzicht

Op zaterdag 22 september begon voor team J2* van de Meppeler Meppers de competitie 2012-2013. Andries, Darian, Yorick en Max namen het o.a. op tegen J5 van Meteoor uit Veendam. kort filmpje

Het was rustig in de sportzaal van het Erf, want J2 was het enige team dat deze dag (thuis) speelde. De teams waren aan elkaar gewaagd. Er waren veel leuke rally’s en in drie wedstrijden moest er een derde set worden gespeeld om de winnaar te bepalen. Uiteindelijk hielden de twee teams elkaar in evenwicht: de eindstand was 4-4.

Een week later, zondag 30 september, moest het team de tweede wedstrijd uit spelen tegen J5 van BAHOSA uit Hoogezand. Deze keer bestond het team uit Andries, Darian, Maré en Isa. Het was een drukte van belang in de Kalkwijckhal: drie jeugdteams van de thuisspelende club hadden deze vroege zondagochtend een thuiswedstrijd. Er werd bijna voortdurend op vier velden gespeeld. Hoewel de Meppeler Meppers hun uiterste best deden en af en toe spetterende punten lieten zien, werd al vrij snel duidelijk dat de Hoogezanders sterker waren. Alhoewel er hard werd geknokt, wist uiteindelijk alleen Isa in een driesetter haar enkel te winnen. In de andere partijen moesten de Meppeler Meppers, ondanks hun moedige tegenstand, hun meerder erkennen in thuisploeg.

De volgende wedstrijd is op donderdag 18 oktober vanaf 17.00 uur in het Erf. De jeugdige Meppers moeten het dan opnemen tegen Nijeveen J5. Veel succes!

Chris van der Wolff

Naschrift
Het team is te volgen via menu Jeugd – Competitie – Competitie 2012/2013.
* Ja heel verwarrend, het is team J2 terwijl we geen J1 hebben.