Bianca vrijwilliger van het jaar

← Terug naar overzicht

Net als het vorige jaar werd het jaar afgesloten met een senioren gezelligheidstoernooi, verdeeld over de twee laatste maandagen van het jaar. Bij de afsluiting van het Kerst – Oud en Nieuwjaarstoernooi werd Bianca gekroond tot Vrijwilliger 2015.

De succesformule van 2014 is moeiteloos voortgezet met twee toernooidagen op het einde van het jaar. Met 36 deelnemers was het gezellig druk en kon het jaar waardig worden afgesloten. De groepsfoto gemaakt door Quido van Hien is hier te downloaden en de uitslagen:

Uitslagen Kerst toernooi 21 december 2015
Uitslagen Oliebollen toernooi 28 december 2015

De eerste maandag deelde Hans aan alle vaste vrijwilligers een kerststol uit. Ook Ceciel Brouwer van Koedijkslanden werd bedankt met een kerststol voor zijn geduld als het ook eens wat later wordt op de maandagavond.

Maandag 28 december werd voor de tweede keer de wisselbokaal voor de Vrijwilliger van het jaar uitgereikt. Het initiatief hiervoor nam Hans vorig jaar waarbij hij iedereen verraste (zelfs de andere bestuursleden) met de wisselbokaal die toen werd toegekend aan Kars Rozema.

Dit jaar viel de eer te beurt aan Bianca Geerts. Zij krijgt deze extra waardering voor haar inzet in de toernooicommissies voor de DPC- en DUC-toernooien en als competitieleider Jeugd. Dat laatste heeft zij sinds dit seizoen overgenomen van Hans.

Bianca nam de wisselbeker met oorkonde in ontvangst en maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat op de toernooidag van het DPC (zaterdag 20 februari 2016) nog behoefte is aan mensen voor hand- en spandiensten.

2015-12-29 01 Bianca wisselbeker oorkonde Vrijwilliger van het jaar 2015 2015-12-29 02 Bianca wisselbeker oorkonde Vrijwilliger van het jaar 2015

Verder gaf Hans aan dat Manuela van Werd stopt met haar jeugdactiviteiten en dat we nu een paar mensen nodig hebben voor de jeugdactiviteiten zoals de Grote Clubactie, Sinterklaas en een andere jeugdactiviteit. De eerstvolgende activiteit is een slaapfeestje voor de jeugd in de sportzaal Het Erf in de voorjaarsvakantie.

Tijdens de algemene ledenvergadering in oktober zijn suggesties verzameld voor extra activiteiten. Het bestuur heeft een keuze gemaakt voor de volgende onderwerpen

  • Sportkleding, waarbij wordt gedacht aan een trainingsjas (met natuurlijk de naam en logo van de vereniging). Het komende jaar wordt dit verder uitgewerkt. Gedacht wordt om die gratis te verstrekken aan competitiespelers en een symbolisch bedrag voor de andere leden te vragen. Arno, Mari-an en Bianca gaan hier mee aan de slag.
  • Een jeugdkamp.
  • Een badmintonclinic zoals een aantal jaren geleden gegeven door gebroeders Tjin-Asjoe. Herman Rozema bereidt dit voor.
  • Een ledenwerfactie. Er wordt gedacht aan een bonus voor het aanbrengen van nieuwe leden. Maar er kan aan meer acties worden gedacht zoals een open dag. Wij zoeken nog mensen die helpen met ideeën hiervoor. Edwin Scholing heeft zich aangemeld dit op zich te gaan nemen.
  • Barbecue aan het eind van het seizoen zonder kosten voor de leden.
  • Voortzetting van het Kerst – Oud en Nieuwjaarstoernooi in de huidige vorm zonder deelnamekosten voor de leden.