Badmintonjeugd komt weer naar Meppel

← Terug naar overzicht

Iedere jonge badmintonner weet: Zaterdag 10 februari gaan we weer knallen in Meppel. Meppel opent het DPC seizoen om negen uur ’s morgens in sporthal Koedijkslanden.
Op toernooi.nl kun je live de resultaten volgen.

Tot zes uur ‘s middags strijdt de badmintonjeugd uit de Noordelijke provinciën voor een mooi resultaat, of gewoon omdat badminton nou eenmaal “zo’n leuk spelletje” is. Er zit van alles in, van snelheid, techniek, uithoudingsvermogen, souplesse en tactiek tot lepe balletjes”.

Daarnaast valt op hoe gezellig het is en hoe sportief iedereen is. Sportiviteit en plezier hoeft winnaarsmentaliteit niet in de weg te staan!. En iedereen is welkom om te komen kijken.

De Meppeler Meppers organiseren het toernooi onder auspiciën van Badminton Nederland Regio Noord. Meer dan tachtig deelnemers hebben zich ingeschreven, net iets meer zelfs dan bij de editie van 2017. Vooral de categorie Onder 17 is zeer goed bezet. Meer dan 140 partijen zijn er gepland. De Meppers zijn vertegenwoordigd met 13 spelers en de deelnemers komen van maar liefst 19 verschillende verenigingen. Kortom het beloofd weer een prachtige dag te worden.

De prijsuitreikingen van de spelers onder 13 vinden al plaats aan het einde van de ochtend. Rond drie uur worden de eerste finalepartijen van de oudere spelers verwacht.
Tegen zes uur zijn de prijsuitreikingen gepland

Op toernooi.nl kun je live de resultaten zien.
Hier vind je het artikel met uitslagen en foto’s editie 2017.

In de Toernooicommissie DPC Meppel 2018 zitten
Bianca Geerts
Berry Schuten
Rob van Litsenburg
Wilco Wagner