Badmintoninstuif tijdens Open Dag Oosterboer

← Terug naar overzicht
Afgelopen zaterdag 21 september was het gezellig druk in sportzaal Het Erf. Velen, vooral kinderen, maakten gebruik om eens en shuttletje te slaan in een echte sporthal.

In het kader van Nationale Burendag organiseerde Wijkplatform Oosterboer-Ezinge een Open Dag Oosterboer. Hierbij konden bedrijven, verenigingen en instellingen zich presenteren voor buurtgenoten.

Episch centrum vormden de Boerhoorn en de Baander (bij het theehuis en de manege van Stichting paardrijden gehandicapten). Het was uitnodigend weer voor zo’n dag, maar de sportzaal lag natuurlijk niet lekker in de route. De parasol met het tafeltje en rackets pontificaal voor de sportzaal vielen dus niet direct op. Toch was er in de loop van de middag aardig aanloop en werd het gezellig druk (mede door de koffie en limonade?). De gasten (meestal gastjes dus) kregen instructie van verschillende badmintonners van binnen en buiten de vereniging.

Voor deze bezoekers en voor iedereen die eens wil kennismaken met badminton geldt dat ze twee keer gratis kunnen meespelen. Meer informatie.

Herman Rozema