Badminton Clinic die je niet mag missen

← Terug naar overzicht

Aanstaande donderdag (22 september) geven Jordy Hilbink en Nick Fransman een spetterende BADMINTON clinic in sportzaal Het Erf.

Wat is een clinic?

Een clinic is een groeps training waar je dus actief aan meedoet.
Trek voor deze gelegenheid (en foto) je wedstrijd shirt aan.

Wie zijn Jordy en Nick?

Jordy Hilbink is een talentvolle speler uit Emmen, leeft voor de sport. Op de leeftijd van 16 jaar werd hij gevraagd door de nationale selectie om op het Nationaal Sportcentrum Papendal te komen wonen. Hier heeft Jordy zijn basis gelegd voor de toekomst, heeft de opleiding CIOS afgerond en is elke dag hard bezig om zijn droom de top 50 van de wereld te gaan verwezenlijken. Na vijf jaar is er besloten om naar Denemarken het ´Mekka´ onder de badminton landen te verhuizen. Hier heeft Jordy onder leiding van coach Michael Kjeldsen veel ervaring opgedaan, om zich zo nog meer te ontwikkelen. In 2015 komt er een einde aan het Deense avontuur en gaat Jordy samen met oud international Dicky Palyama in Nederland verder. Samen met Nick Fransman en nog een aantal internationale spelers word verder gebouwd aan zijn badminton carriere. Met zijn ijzeren wil en zijn ongekende motivatie heeft hij de juiste ingrediënten om mooie successen te behalen.

Nick Fransman, enkelspel finalist van de Nederlandse kampioenschappen 2015, werd net als Jordy op 15 jarige leeftijd gevraagd om op het nationaal sportcentrum Papendal te komen trainen. Zijn technische vaardigheden op het badminton gebied kenmerken Nick in zijn spel. Naast zijn grote passie voor de sport weet hij zijn VWO diploma succesvol af te ronden.
Na een aantal jaar verhuist Nick weg van Papendal. Trekt zijn eigen plan en gaat samen met Dicky Palyama in Tsjechië wonen om daar verder te werken aan zijn badminton toekomst. Nick zijn droom is om in de toekomst te gaan schitteren op de Olympische spelen.

TIJDEN:

Van 19.00 tot 20.00 voor ALLE jeugdleden
Van 20.00 tot 21.00 voor ALLE seniorleden
Met daar tussenin een wedstrijddemo.

Kom op tijd, dat is uiterlijk om 18.45 uur aanwezig zijn in de zaal.
En neem gerust je vrienden mee om te komen kijken.
DIT MAG JE NIET MISSEN.

Sportieve groeten,
Het Bestuur

Extra Nieuwsbrief september 2016