Algemene ledenvergadering 2013

← Terug naar overzicht
2013-11-19 02- alv boerhoorn
Deze is gehouden dinsdag 19 november in de Boerhoorn. Roel bedankt en Harriet heel hartelijk welkom als de nieuwe penningmeester.

Wij hebben afscheid genomen van Roel Tijben en hem hartelijk bedankt voor zijn jarenlange inzet als penningmeester. Harriet van Dalen hebben wij welkom geheten als de opvolger van Roel.

Gezien de goede financiƫle situatie is er geen contributieverhoging gevraagd, waarbij wel wordt opgemerkt dat bij het vervallen van sporthal het Vledder in de nabije toekomst, de inkomsten van de reclameborden mogelijk fors lager zullen uitvallen.

Verder is duidelijk dat wij naarstig op zoek zijn naar een nieuwe secretaris als opvolger van Jan van de Kamp. Hij doet het al jaren terwijl hij geen directe binding meer heeft met de vereniging omdat hij geen spelende kinderen meer heeft binnen de vereniging.

Ook een competitieleider zou welkom zijn als opvolger van Hans die het inmiddels ook al weer een paar jaar bij doet naast het voorzitterschap.

Berry liet nog weten dat hij het waardeert dat de huidige bestuursleden zich inzetten om de vereniging draaiend te houden.

Herman Rozema