Aftrap jubileumjaar met toernooi

← Terug naar overzicht

De badmintonclub Meppeler Meppers bestaat vijftig jaar en dat vieren we dit jaar met verschillende jubileumactiviteiten. Zaterdag 4 januari vond de aftrap plaats met het jubileumtoernooi en de bekendmaking van de Vrijwilliger van het jaar. Foto’s Quido

Het is gezellig in de kantine van sporthal Oosterboer als Hans Musch een toast uitbrengt op het jubileumjaar. De Jubileumcommissie, bestaande uit Tineke Hoorn, Joke Musch, Quido van Hien, Nick Thöne, Rudy Mast en Hans Musch, heeft flink uitgepakt met een uitgebreid en gevarieerd programma. Complimenten !

Jubileum
Onze vereniging is vijftig jaar geleden, 15 april 1970, opgericht. In korte tijd werd het een toonaangevende vereniging in het Noorden. Inmiddels is het nog steeds een goedlopende vereniging met rond de negentig leden waarin sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid de boventoon voert. Dit wordt nog eens bevestigd door het aantal vrijwilligers dat door het jaar heen betrokken is bij de verschillende kleinere en grotere activiteiten.

Oproep voor reünie
Zaterdag 18 april is er een reünie en een buffet voor alle leden, oud-leden en belangstellenden. Informatie en opgave via www.meppelermeppers.nl.

Jubileum toernooi
Maar eerst was er het toernooi. Volle bak want bijna alle senior-leden deden mee. Na de clubfoto in jubileum tenue (met prachtig jubileum-logo ontworpen door Mill-Art!) werden de deelnemers ingedeeld in de klassen Elite en in Super Elite. Zoals altijd werd er fanatiek, sportief en gezellig gespeeld.
In de Elite klasse grepen Kars Rozema en Puck Zanting net naast de prijzen. Bij de dames werden Sterre Schoenmakers tweede en Diana Oldewarris eerste. Bij de heren werden Henk van Hien tweede en Gijs Breedveld eerste.
In de Super Elite klasse vielen Niels van Dalen en Esmé Westenbrink-Piso net niet in de prijzen en gingen de eerste prijzen naar Mari-an Dirksen en Stefan Lindhout.

Vrijwilliger van het jaar
Het hoogtepunt van het jaar, de uitreiking van de wisselbeker voor de Vrijwilliger van het jaar. Die eer viel te beurt aan onze trainster Esmé Westenbrink-Piso. Naast een oorkonde, nam ze de beker in ontvangst waar haar naam nu als zesde prijkt. Hans gaat nadenken hoe dat volgend jaar moet, want de voet van de bokaal zit nu vol.
Esmé, GEFELICITEERD !

Jubileumactiviteiten

 • Zaterdag 4 januari Jubileumtoernooi en Vrijwilliger van het jaar
 • Januari Verkoopactie met koeken, chocolade en rookworsten.
 • Zaterdag 29 februari DPC jeugdtoernooi
 • Donderdag 12 maart Clinic door topbadmintonster Imke van der Aar
 • Zaterdag 4 april Bezoek pretpark voor de jeugdleden
 • Woensdag 15 april 50 jaar (dag zonder activiteit)
 • Zaterdag 18 april Reünie en buffet voor alle leden, oud-leden en belangstellenden
 • Zaterdag 18 april Feestavond voor alle leden
 • Zaterdag 9 mei DUC jeugdtoernooi
 • Zaterdag 6 juni Beach badminton toernooi + BBQ
 • Weekend 12-13-14 juni Jeugdkamp